Madeira - Coasta de Vest

(Pagini) > > > Coasta de Vest

Deşi nu este întins, teritoriul litoralului de vest al Madeirei oferă şi el o gamă largă de posibilităţi de petrecere în mod plăcut, a timpului liber. Turiştii vin aici mai ales pentru a petrece un concediu liniştit şi a se relaxa într-un mediu primitor. Dacă tânjiţi după plimbările nesfârşite prin natura veşnic înflorită a insulei, aici aveţi posibilitatea să vă împliniţi visul.

Paul do Mar

Paul do Mar este o mică aşezare pescărească, străjuită pe de o parte de apa albastră a Atlanticului, iar de cealaltă parte de versanţii abrupţi ai munţilor. Dacă aici nu s-ar afla un hotel calitativ, bine dotat, poate că puţini dintre vizitatorii Madeirei ar fi auzit de acest loc. În Paul do Mar, calitatea servciilor reprezintă o prioritate. De aceea, nu trebuie să vă uimească faptul că în lunile de vară puteţi avea la dispoziţie recepţioneri cunoscători ai mai multor limbi europene, iar toate celelalte informaţii importante sunt de asemenea, traduse în mai multe limbi.

În mod sigur, fiecare vizitator va aprecia liniştea şi pacea care domnesc pretutindeni. Mai mult, acest loc este o foarte bună bază de plecare pentru organizarea de excursii în toată partea de vest a insulei.

Porto Moniz

Cele mai mari atracţii ale  acestui oraş din nord-vestul insulei sunt lăculeţele naturale, formate  pe malurile stâncoase intercalate cu alei de beton. Nimic nu poate fi mai romantic, decât o plimbare cu barca pe undele unui lac liniştit, înconjurat cu plante înflorite de culori şi parfumuri nenumărate.

După cum puteţi vedea, deşi vestul Madeirei pare a fi un loc uitat de Dumnezeu, şi aici puteţi trăi clipe de neitat.

Ultimele curiozităţi...

10.05.2011 Parcul Santana
15.12.2010 Pădurea de dafin
12.05.2010 Curral das Freiras

Ultima discuţie...

Ultima fotografie...

Funchal
Porto da Cruz
strelitzia
tracking
recifuri